Pagina's

maandag 1 augustus 2011

We gaan lekker :-)

We gaan lekker !!!!. Het gaat sneller als dat we dachten. Eigenlijk zou er Woensdag pas behangen worden, maar dat hebben mijn lieve ouders gisteren al gedaan! En het is mooi geworden, check de foto maar ! Nu moet alleen nog het plafond nog een keer gedaan worden, op sommige plekken komt het geel er nog doorheen, zal ook wel met rookaanslag te maken hebben, daar zijn we niet bang voor. Gelukkig nu 4 maanden gestopt en de mensen die over de vloer komen, en roken, sorry mensen, voor hebben we een hele grote gallerij, neem een asbakje mee en rook zoveel je wilt, maar binnen mag het helaas niet meer :-))
Als het plafond voor de de tweede keer gedaan is, kan er gesausd worden, vanavond gaan we weer even naar onze grote vriend de Gamma om lak te halen en ver voor op het behang, wordt waarschijnlijk vrijwel de zelfde kleur als het behang, in ieder geval lichter als de kozijnen, die zijn roomwit namelijk en is wel een gaaf gezicht als het kozijn er een beetje uitspringt, ja toch....? niet dan....?  Wij vinden van wel hahahaha.
En dan Woensdag wordt er gewit en en gesausd en dan Woensdagavond gaan we het laminaat (wat nu nog bij mijn ouders in de berging ligt) overbrengen naar ons paleisje. En dan Vrijdag...jaaaaaaaaaaa Vrijdag....dan gaat mijn pa alvast een beginnetje maken met het laminaat, dus het gaat lekker opschieten mensen!!
Moet nog wel even een plaatje halen voor me bureau, want die is nu nog zwart en willen we eigenlijk een beetje in de kleur van de meubels hebben, dus dat gaat wel goed komen denk ik. Kan ik de pc weer aansluiten want we zijn nu effe afhankelijk van de telefoons maar das toch ruk hoor hahaha.
En ja...dan zijn we eigenlijk zo goed als klaar...dan hebben we vakantie en dan kunnen we in de vakantie alvast een beginnetje maken voor fase 2 en 3, namelijk het voorhalletje en het halletje bij het toilet en badkamer. Maar het belangrijkste voor ons is de woonkamer, eind Augustus staan de meubels op de planning, toch maar even bellen of ze het niet eerder kunnen bezorgen, zodat we in de vakantie ook nog een schroevendraaier ter hand kunnen nemen.
We houden jullie weer op de hoogte..

Groetsels Mike en MC en tot de volgende blog!!

1 opmerking:

  1. *muziekje van 'Eigen huis en tuin' opzetten doet!

    BeantwoordenVerwijderen