Pagina's

zaterdag 30 juli 2011

#woonkamermetamorfose part deux

Zo, toch maar even een blogje tussendoor. de #woonkamermetamorfose gaat de goede kant op. Vandaag worden de 2 deuren voorzien van een laklaag en de vensterbank krijgt ook het mooie gebroken wit kleurtje. En dan vanavond komt mijn paps weer, dan gaan we samen even de boel witten. Dat wordt lachen want er staat nog wel het één en ander in de woonkamer, dus dat moeten we van voor naar achter van links naar rechts gaan schuiven, maar ja, je moet er wat voor over hebben he.
Vanavond als ik thuis ben van een dag "hard zwoegen" op de zaak, ga ik mijn collectie aan Coca~Cola© glazen uitruimen en netjes in een dekentje van kranten doen, zodat ze onbeschadigd de doos in kunnen.
En dan morgen wordt het een drukte van vanjewelste,  pa en ma komen behangen, daar heb ik dus echt geen kaas van gegeten (en eerlijk gezegd, het geduld ook niet) haha, dus het gaat allemaal sneller als verwacht, waar we eigenlijk héééél blij mee zijn. Dan is het alleen nog een kwestie van een kleurtje uitzoeken voor op de muur (overschilderbaar behang) dat er op en dan is het ECHT een heel ander gezicht. Dan alleen nog het lamme-naat erin en dan....ja dan....wachten op de meubels (of vragen of ze ze eerder kunnen afsturen. Zou wel gaaf zijn....Zo jullie zijn weer een beetje op de hoogte van hoe en wat. In het vervolg zullen wij meer blogjes gaan plaatsen, en neen niet alleen over de #woonkamermetamorfose maar ook over andere zaken.

Tot de volgende blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten