Pagina's

donderdag 4 augustus 2011

Liefde

Vandaag een blogje van een iets ander formaat. Vandaag is het precies 3 jaar geleden dat Marie-Claire en ik zei de gek, een relatie met elkaar kregen. Eigenlijk was ik er nog niet aan toe, maar ja, het kan raar lopen in de liefde he, haha, en heb er dan ook AB-SO-LUUT geen spijt van.
We konden elkaar al een tijdje via een Zoetermeerse site, en al snel wisselden we ons MSN adres uit. Een hele lange tijd met elkaar gekletst maar op een gegeven moment verwaterde dat en hadden we geen contact meer. Totdat mijn relatie op de klippen liep en ik me eigen weer eens met MSN ging bemoeien. Daar kwam ineens een pop-up berichtje van MCtjûh, met het bericht" Hé, welke Michael ben jij eigenlijk?" dus ik uitleggen wie ik was en toen begon het lampje weer te branden. "Sweet Lake Nation, jaaaa dat was het". Dus toen weer aan het MSN-en geslagen, en soms gesprekken tot diep in de nacht haha. Ook hadden we telefoonnummers uitgewisseld, altijd handig voor als je MSN uitvalt :-).
Toen brak de vakantie aan en ben ik samen met mijn ouders dagjes weggeweest, maar de godganse dag heb ik met Marie-Claire zitten/lopen/liggen sms-en hahaha, me ouders werden er, op een leuke manier, gek van.
"Wie is dat met wie je zit te sms-en steeds?" vroeg me moeder, "ohh een meisje van MSN" legde ik uit.
Maar goed, ik was niet alle dagen weg en MC had ook vakantie. Dus MC trok de stoute schoenen aan en vroeg of ik eens een keertje een bakkie kwam doen. zo gezegd, zo gedaan dus ik naar Den Haag.
Koffietje drinken, fimpje kijken, erg gezellig allemaal, zo gezellig dat ik ook maar meteen bleef eten haha.
Dat hebben we een paar keer zo gedaan en heel veel gepraat over onze ex-relaties, op één of andere manier maakt praten daar over je toch sterker en kan je het van je af praten. Toen begon ik toch wel gevoelens voor Marietje te krijgen, en van het één kwam het ander, we hadden nog niets, maar ik ben wel een avondje blijven slapen, omdat ze het best moeilijk vond op sommige momenten alleen in dat grote huis (Nee er is niets gebeurd .....toen :-P) En toen wist ik het zeker, maar ja ...hoe ga je het uitleggen? Nou, ik verzeker je, we hadden maar een half woord nodig. Op een avond hadden we weer filmpje zitten kijken en het was een beetje laat geworden, dus ik op weg naar Zoetermeer, ik was nog niet koud thuis of de telefoon...."Ik mis je!" klonk een lieve stem aan de andere kant van mijn gsm, "ik jou ook" antwoorde ik terug. "kom je hierheen?" vroeg Marietje.Ik: "Ehh ja eh maar ik moet morgen wel werken..ehhhh, ja ik kom er aan" hahaha, dus ik spullen bij elkaar gepakt en diep in de nacht naar Marietje gereden. Sinds die dag zijn we eigenlijk onafscheidelijk geweest. Al gauw is ze bij mij ingetrokken in Zoetermeer omdat haar huis gewoon oud, tochtig en slecht onderhouden was, en omdat ze werk had in Zoetermeer. En...we zijn nog even verliefd op elkaar als 3 jaar geleden, nee dat lieg ik, ik hou elke dag meer en meer van haar. En wat andere mensen denken, zeggen en/of suggereren interesseert me geen ene reet. Ik moet met haar leven, en zij met mij, en elke gek heeft zijn gebreken en in elke relatie komt wel eens een woordenwisseling en onenigheid voor, mensen die zeggen "Wij hebben nooit woorden..." die praten waarschijnlijk niet met elkaar, hahaha
Maar goed, zoals elk jaar, gaan we op deze 4 augustus altijd lekker uit eten en dus ook vanavond weer.
We hebben er zin an!!!

Rest mij nog te zeggen, en iedereen, en echt IEDEREEN mag het weten, in dit geval lezen...

Marie-Claire.... Ik hou van jou!

5 opmerkingen:

 1. Dat je het nog lang met hem mag volhouden Marie-Claire. Het is namelijk een moordgozert!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk verhaal, geniet nog maar heel lang van elkaar met alles erop en eraan natuurlijk. Veel plezier vanavond, en niet stiekum zitten twitteren tussen de gangen door he? LOL

  XXX
  Silly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Maak er een geweldige avond van :-)))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke reacties allemaal, helemaal super! en bedankt namens de feestcommissie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "ik hou elke dag meer en meer van haar"

  Geef je het ook weer terug Mike woehahaha, ik had er vroegah ook zo eentje,die hield bijna alles van me.....
  Leuk verhaaltje en herkenbaar.

  Ga je zien gozert,

  Ps.vergeet je zandvoort niet.....

  BeantwoordenVerwijderen