Pagina's

vrijdag 12 augustus 2011

Caribean BBQ

Jawel !! afgelopen Woensdag de 10e van Augustus 2011 was het dan zover !! De Caribean BBQ bij Arthuro , dè Allround Entertainer van Den Haag en omstreken !! We waren er al vrij vroeg in de middag, aangezien ik de auto moest ophalen die voorzien is van een nieuwe uitlaat en waarvan de wielkasten behandeld zijn.
Dus deze eerst opgehaald bij de garage en daarna meteen door naar Arthuro's Place :-)) Daar aangekomen waren Arthuro en zijn vrouw Klaartje al druk bezig met opbouwen. Art had de parasols al opgezet en was al druk aan het slepen met het tuinmeubilair. Hier hebben we heb dan ook even meegeholpen, dat kan je die arme oude man toch niet alleen laten doen? haha. Daarna hebben we de verlichting geregeld en opgehangen, en daarna was het tijd om de bar, onze (van Marietje en mij) werkplek in te gaan delen, namelijk de bar ! Dus eerst de sterke drank inladen en daarna een kleine koelkast naar buiten voor de frisdrank en de sappies !! Ook het aller-aller-allerbelangrijkste mocht niet ontbreken, dat was namelijk de Beertender, geen feestje zonder het goudgele vocht natuurlijk. Nadat dat ook gebeurd was was het bar-gedeelte zo goed als klaar en op een Caribisch feestje hoort natuurlijk ook muziek, dus ook hier werd voor gezorgd en hebben we wat boxen, standaards, mengpaneel, laptop(s) en bedrading vanuit de op zolder gelegen studio gehaald. En ja.....toen dat aangesloten was....moest DJ Arthur natuurlijk ff testen of alles werkte hahaha. Nou ik kan je verzekeren, het werkte goed, haha. Toen dat alles gedaan was zijn we even tussendoor naar het Ziekenhuis geweest naar de zoon van Arthur, Dimitri en zijn vrouw Danielle.
Daan & Dim zijn namelijk de trotste ouders geworden van hun 2e zoontje, Jaimy. Dus het was dubbelfeest in huize Arthuro. Even de felicitaties overgebracht en daarna weer terug naar Caribean BBQ. Daar weer aangekomen gelijk even boodschappen gedaan voor de laatste puntjes op de gebruikelijke " i ". Toen even wat leuke cocktails uitgezocht, de Tequilla Sunrise en de Blue Hawai Cocktail. Ook nog even getest of ik een biertje kon tappen en dat ging helemaal goed.
En toen, toen begon het feest, en het was een KNAL feest kan ik je verzekeren, onze goede twittervrienden @doktahD en @silly2beme waren ook uitgenodigd en het was super gezellig, alsof we ze al jááááren kenden, niet normaal!! Gezellig lopen babbelen tussen het bier tappen en coctails shaken door. Het was één bier voor de klant en één bier voor de barman, whahaha *hik* en toen kwam om 21:00 de klap op de vuurpijl... Sandy Dane was in tha house om haar EP te promoten. Sandy speelde een paar nummers van toen en nu, echt zo geweldig...!! En iedereen was stil in de tuin, en zo hoort het. Nog even met Sandy zitten babbelen, echt een leuke en spontane meid ! We hebben nog een CD-tje gekocht met handtekening, super toch? Aan het einde van de rit bleven we nog even gezellig wat drinken met Dirk (doktahD) en Sylvia (silly2beme) en toen die weggingen (Syl moest de volgende dag werken) hebben we de stroom uitgedraaid, het hoognodige binnengezet en zijn we naar onze slaapplaats gegaan, 02:nul nul uur, mooie tijd om te gaan pitten.

Hierbij willen we dan toch wat mensen gaan bedanken:
Arthuro & Klaartje voor de gastvrijheid
Dirk en Sylvia - voor de enorm leuke avond, was echt tof!! zeker na 22:nul nul uur, haha
Sandy Dane - voor je muziekale optreden en de vriendelijkheid zelve
En alle andere gasten die aanwezig waren

Ik zeg, dat moeten we nog een keertje overdoen
    

1 opmerking: