Pagina's

vrijdag 11 mei 2012

Back in business :-)

Zo, was alweer een tijdje geleden dat ik hier geweest was zeg *pff pff, blaast stof van Blogspot*
Laatste was over de woonkamermetamorfose in Augustus 2011.
Nou, het is af hoor, haha, we zitten er weer warmpjes bij. Lekker alles fris, nieuwe meubels, nieuw lampen, alles nieuw, behalve de bank dan. Dus we kunnen er weer tegen aan.
Ik werd door Sylvia Hartman geïnspireerd om weer eens een stukje te schrijven, maar nu komt de vraag, waarover ?? Nou dat komt wel goed in ieder geval.
In de tussentijd veel gebeurd, leuke dingen, minder leuke dingen, dus zeg maar de dingen des levens.
Hoop mensen leren kennen, mede via Social Media, zoals de broeâh van @doktahd, @janhartman haha, net zo gestoord als DoktahD in ieder geval. Ook mensen in Bekend Nederland leren kennen. Via @doktahd hebben we de Hagenees der Hagenezen leren kennen, oftewel Meneeâh Henk Bres. We zijn bij Henk in de studio geweest op 1 januari 2012 om "De Start van 2012" mee te mogen maken. Wat een kicke vent is dat, en niet omdat het een bekende Nederlander is, maar gewoon om zijn persoontje, zijn hele doen en laten, gewoon een vent die niet naast zijn badslippers loopt.
Henk Bres = gewoon Henk Bres, die net als wij, op de zelfde manier schijt en zeikt haha.
Afijn, Henk dus voor het eerst in levende lijve ontmoet in de Den Haag FM studio op 1 januari 2012.
Voor de 2e keer ontmoet om de Miss Plussize verkiezing in Eindhoven, kwam meneer Bres ff aan ons tafeltje zitten. Gewoon geweldig !
En laatst (en dan praat ik over 2 weken geleden) kwam ik Henk weer tegen op een boekpresentie van onze haagsche dichter en tevens poelier Victor R. Meijer. En wederom nog effe met Henk staan ouwehoeren.
En ook een hoop Haagsche iconen gezien waaronder de Gebroeders de Gier, Tomas Ross, Spike Bakker, "Buurman Rob" uit Oh Oh Cherso en nog veel meer.

Uiteraard is er tussendoor nog een hoop gebeurd, wat ik waarschijnlijk al verdrongen heb of gewoon vergeten haha.
Maar het voorgaande was toch wel één van de hoogtepunten.

Goed, dit was het weer ff voor deze keer, volgende keer zal ik een meer specifieker onderwerp aansnijden :P

1 opmerking:

  1. Kijk, je kan het wel. Nou niet meer laten versloffen he, gewoon ff lekker van je af schrijven, hebben wij weer wat te lezen

    X
    Syl

    BeantwoordenVerwijderen