Pagina's

maandag 27 augustus 2012

BBQ bij Sasja en Eric

Zo, na lange tijd weer eens een blog, en wat voor één! :P
Gisteren (26-08-12) zijn wij op de BBQ geweest van Sasja en Eric.
Voor wie Sasja Brouwers nog niet kent, ik zeg, youtuben en googlen  maar, want Sasja is een hele leuke en goede zangeres, die het verdient om door te breken.
Ik heb Sasja voor het eerst gehoord bij het programma "De Start Van De Nacht" , gepresenteerd door Ron Menke en Henk Bres, op DenHaagFm.
Daar was zij te gast en ze was de de "De start van de nacht krakerrrr" met het liedje "Jij bent de liefde van me leven" Al gauw kregen we het deuntje niet meer uit onze kop en werd het een beetje het lijflied van Marie-Claire en mij.
We zijn haar meteen gaan volgen via Facebook en Twitter, en dat wijf is me toch een partij gezellig haha.
Dus ja beetje twitteren hier, facebooken daar, echt heel leuk om mee te communiceren. Vooral omdat ze altijd haar best doet om een antwoord terug te geven, al is het maar een "Like" op Facebook, zo weet je toch dat ze je berichtje gelezen heeft.
En nu komt het, ze heeft een downloadactie gemaakt voor haar nieuwste single "Jij hoort bij mij" en aan die actie zat een BBQ gekoppeld. Als je de single downloade, en het verzendbewijs mailde, dan kwam je automatisch in de hoge hoed terecht. Dus Marietje en ik meteen downloaden.
En dan kon je dus met nog 12 andere fans, gezellig BBQ-en bij Sasja en Eric, en als klap op de vuurpijl mocht je ook nog iemand meenemen.
Na een lange en spannende periode kwam het verlossende antwoord. Ik zat thuis achter de pc en mijn telefoon ging, het was me maatje Dick Hartman. ik dacht, waarom belt ie nou ?
Dus ik nam op en hij zeg: "Ik ga je feliciteren, en mezelf ook" ik dacht, die is gek! ik ben nog niet jarig (hij bijna wel trouwens) ik zeg" huh? wat bedoel je?" Dus hij weer: "We hebben allebei gewonnen met de actie van Sasja Brouwers, we gaan BBQ-en" Nou ik werd echt gek (ik ben het al 37 jaar maar toch) echt geweldig. Nou en Marietje en Sylvia (de vrouw van Dick)  vonden het ook geweldig natuurlijk
Dus gister was de "grote" dag. Rond 13:30 zijn we richting Sylvia gereden, om die op te pikken en ze heeft Marietjes haar gedaan en opgemaakt :P.
Toen zijn we rond 14:45 vertrokken naar Leidschehage waar we Dick opgepikt hebben, die moest nog even werken namelijk.Toen we Dick ingeladen hadden zijn we richting Aalsmeer gereden.
Daar aangekomen was het al meteen een vriendelijk onthaal bij Sasja. Er waren al behoorlijk wat mensen.
We hadden ook cadeautjes meegenomen, een mooi schilderij van een Boedha en een sjaal met Amerikaanse vlag. Na wat gezoen en overhandigen van de cadeautjes, zijn we lekker in de tuin gaan zitten.
Freek, van Vlees & Zo, die het hele spul gedoneerd heet, was al lekker sate aan het draaien, mjam mjam.
Een lekker biertje erbij en het feest kon beginnen.
Ook leuk was om nou eens de mensen te zien die je eigenlijk alleen maar op twitter en facebook ziet.
Zoals Aukelina en Wilmy, ook hele gezellige mensen.
Na lekker gegeten, gezongen en gelachen te hebben, zijn we nog op een groepsfoto geweest, echt kicke.
En daarna konden de liefhebbers ook nog even op de foto met Sasja (dat slaan we niet over natuurlijk) Dus Dennis Koopman had zijn handen vol aan foto's maken hahaha.
Ook heeft Jeroen een video gemaakt, deze zal binnenkort op Youtube en dus ook op Facebook verschijnen.
Na afloop, nog even een biertje gedronken en toen hebben we gedag gezegd.
Nog even staan ouwehoeren met Sas, over van alles en nog wat.
En toen zijn we de auto ingestapt richting Dick en Syl.
Daar hebben we nog effe een XL Cappuccino gedronken en hebben we de foto's zitten kijken van de BBQ, die al op Facebook stonden., Koffie op, dus tijd om richting Zoetermeer te vertrekken.
Thuisgekomen nog meerdere malen tegen elkaar gezegd wat een fantastische dag het was! Echt om nooit meer te vergeten.

Sasja, Eric, Wilmy, Aukelina, Freek, Dennis, Jeroen en de rest, allemaal REUZE bedankt voor de gezellige  middag/avond.
We vonden het een EER om bij jullie in jullie privé eigendom, te mogen komen.

TOP!

En voor de andere kijkbuiskindertjes, mochten jullie nou een TOP-zangeres willen boeken, kijk dan eens op www.sasjabrouwers.nl.
Ik beloof je, dit word een onvergetelijk optreden.

Tot de volgende blog allemaal\

Gegroet,

Mike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten